Bel ons

0476 72 57 51

Onze Openingsuren

Ma - Vr: 8.00 uur tot 17.00 uur
Za: 8.00 uur tot 13.00 uur

LOGO TUINWERK MATHIAS

Tuinen, gazons & terrassen aanleggen

tuinaanleg plant
tuinaanleg omheining

Tuinaanleg naargelang al uw wensen

Tuinwerken Mathias Mornie gaat vol enthousiasme aan de slag om u optimaal van uw tuin te doen genieten. Wij zitten met u samen om uw ideeën te bespreken en vertalen nadien uw persoonlijke stijl naar de realiteit. Particuliere én bedrijfstuinen kennen voor ons geen geheimen meer. 

Van een kleine renovatie tot een complete make-over, wij begeleiden doorheen het hele proces. Ook voor de voorbereidende grondwerken, zoals beplanting verwijderen en grond egaliseren, kan u ons contacteren. Wij geven u uitgebreid advies over hoe u uw tuin het beste kan benutten.

Bodembehandeling

Snel & efficiënt

Kwaliteitsvolle producten

Duurzaam & onderhoudsvriendelijk

Professionele nabehandeling

Met de grootste zorg

In elk seizoen een fris gazon

Een klein of groot gazon professioneel aanleggen? Dat is voor Tuinwerken Mathias Mornie geen enkel probleem! Ons team voert alle voorbereidende werken tot in de puntjes uit.

Zo behandelen wij eerst uw oude gras met de juiste dosis producten. Daarna werken we de grond los door die te frezen of te spitten. Dat doen we tot op minimaal 30 centimeter diepte om harde lagen te doorbreken.  

Als die werken achter de rug zijn, beginnen we de grond een eerste maal te egaliseren met behulp van een graafmachine of een Kilverbord (i.e. lasergestuurd egaliseren). Wij houden steeds alle nodige veiligheidsvoorschriften in het achterhoofd.

Terrassen uit o.a. klinkers & natuursteen

Tot slot kan u door ons een elegant terras laten aanleggen. Of het nu gaat om klassiek of modern exemplaar, wij plaatsen het met oog voor detail. Qua materialen kan u bij ons zoal kiezen voor klinkers, keramische tegels en natuursteen

Mocht uw huidige terras verweerd of beschadigd zijn, kunnen wij dat onderhouden of herstellen. Wil u meer weten over onze werkwijze of zou u graag onze hulp inschakelen? Stuur ons dan vandaag nog een bericht. Wij helpen u met de glimlach verder.

terrasaanleg tuin
terrasomheining